Vraag & antwoord

Het is logisch dat je misschien nog wat vragen hebt voordat je een dienst van Deesign Interieurs boekt. De meest gestelde vragen vind je op deze pagina. 

  De intake     

In het principe kan de intake op redelijk korte termijn plaatsvinden. Dit gebeurd meestal binnen twee weken na het eerste contactmoment. 

Een intake is uiteraard altijd geheel vrijblijvend. Maak hier dus gerust gebruik van!

Tijdens een intake kom ik kennis met je maken en neem ik al je vragen, wensen en eisen met je door. Ook kom ik de ruimte bekijken waarover je vraag gaat en meet ik deze zo nodig in. Zo heb ik alles compleet om een advies en/of ontwerp voor je uit te werken. 

In mijn vak kom ik altijd in persoonlijke situaties terecht. Het komt dus wel eens voor dat er een interieurvraag ontstaat, omdat er een vervelende situatie binnen het huishouden is ontstaan, of als gevolg van een nare ziekte. Daarnaast zijn vele opdrachtgevers gesteld op hun privacy en hoeft niet alles op straat terecht te komen. Het is voor mij meer dan vanzelfsprekend dat deze informatie voor mijzelf blijft. Ik ga hier netjes en professioneel mee om.

Nee hoor, zeker niet! Wel is het handig als ik overal bij kan om in te meten en ik de ruimte goed kan beoordelen. 

Een intake is mogelijk op maandag en donderdag tussen 9:00 en 18:00 uur. Van maandag tot en met zaterdag is een intake in de avonduren tussen 20:00 en 22:00 uur ook mogelijk. Op zondag is Deesign interieurs geheel gesloten.

  Levertijd

Na de intake streef ik er naar om een kleuradvies binnen 2 tot 3 weken aan je te kunnen presenteren. Wordt dit termijn door overmacht langer, dan word je hier uiteraard zo vroeg mogelijk van op de hoogte gebracht. 

Na de intake streef ik er naar om de interieurbox binnen 2 tot 4 weken bij je te (laten) bezorgen. Wordt dit termijn door overmacht langer, dan word je hier uiteraard zo vroeg mogelijk van op de hoogte gebracht. 

Na de intake streef ik er naar om het eerste 3D-ontwerp binnen 2 tot 4 weken aan je te kunnen presenteren. Wordt dit termijn door overmacht langer, dan word je hier uiteraard zo vroeg mogelijk van op de hoogte gebracht. 

Na de intake streef ik er naar om het eerste ontwerp binnen 2 tot 4 weken aan je te kunnen presenteren. Wordt dit termijn door overmacht langer, dan word je hier uiteraard zo vroeg mogelijk van op de hoogte gebracht. 

Als het ontwerp akkoord is, wordt de offerte aangevraagd. De duur hiervan is afhankelijk van de drukte bij de meubelmaker. 

  Facturatie

Na de intake mag ik hopelijk voor je aan de slag. Als eerste stel ik de offerte voor je op. Deze is gebaseerd op de tarieven die je vindt op mijn website. 

Bij akkoord ontvang je een aanbetalingsfactuur betreffende 50% van de totale waarde van het ontwerp of advies. Deze factuur ontvang je per mail.

Als je na de eindpresentatie van het advies of ontwerp helemaal tevreden bent, ontvang je de eindfactuur per mail. 

Bij een interieurbox is dit nadat ik de box aan je verzonden heb. 

De facturering van een maatwerkoplossing verloopt deels via Deesign Interieurs en deel via de uitvoerende meubelmaker. 

Na akkoord op het ontwerp ontvang je de eindfactuur van Deesing Interieurs. 

Na levering en montage van het meubel, ontvang je de factuur van de uitvoerende meubelmaker. Dit gaat buiten Deesign Interieurs om.

Het komt bijna nooit voor dat een eerste advies of ontwerp gelijk helemaal goed is. Bij een kleuradvies, 3D-ontwerp en maatwerkoplossingen zitten meerdere nabewerkingen inbegrepen. Zo puzzelen we net zo lang door tot dat we het maximale resultaat behaald hebben.  Gemiddeld wordt er na de eerste presentatie 1 nabewerking uitgevoerd. 

Voor een intake worden er nooit reiskosten berekend en in het principe voor latere bezoeken ook niet. 

Woon je nu wat verder weg van Deesing Interieurs (buiten een straal van 50 km), of op een locatie met een hoog parkeertarief, dan zullen we de reiskosten vooraf bespreken. 

Staat je vraag er niet tussen? 

Meer weten over Deesign Interieurs?