Waarom een 3D-interieurontwerp?

Deesign Interieurs Interieurontwerp Zegveld Woerden (3)

‘Een goed interieurontwerp bestaat uit een prefecte combinatie van kleur, materiaal, mooie en praktische elementen waarbij de persoonlijkheid van de opdrachtgever centraal staat’. 
Wil jij dit ook? Wacht dan niet langer en neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we jouw verwachtingen en mijn mogelijkheden bespreken! 

Moodboard Deesign Interieurs zegveld Woerden (1)

Wat houdt een 3D-interieurontwerp in

Plan van eisen
Om een goed beeld van jouw eisen, ideeën en in te richten ruimte te krijgen, kom ik graag bij jou thuis langs voor een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we jouw verwachtingen waaruit een plan van eisen voortkomt. Op basis hiervan kan het ontwerpen van start gaan.

Kleur- en materialenplan
Door middel van sfeerbeelden, kleurcombinaties en verschillende materialen wordt de stijl en sfeer duidelijk die we in het ontwerp willen vertegenwoordigen. 

Lay-out
In een 2D plattegrond laat ik je zien hoe de ruimte optimaal benut kan worden, wat de looplijnen en zichtlijnen zijn, en hoe de indeling functioneel in elkaar zit.

Meubelen
Op basis van de lay-out en het plan van eisen worden er nieuwe meubelen uitgekozen en/ of huidige meubelen opnieuw gebruikt. 

Raamdecoratie en vloeren
Naast meubelen en accessoires is de basis van de ruimte natuurlijk ontzettend belangrijk. We gaan opzoek naar de perfecte raamdecoratie en vloer(en) die zowel functioneel als qua stijl passend zijn. Indien je huidige raamdecoratie en/ of vloer(en) nog aan je eisen en smaak voldoen, worden deze in het ontwerp verwerkt. 

 

Verlichtingsplan
Vaak wordt verlichting in een ontwerp vergeten, maar het is juist een super belangrijk element. We gaan opzoek naar prachtige armaturen met de juiste lichtopbrengst, zodat de verlichting ook zowel functioneel als qua stijl jouw interieur versterken. 

3D-tekeningen
Om je goed te kunnen laten zien hoe de ruimte kan gaan worden maak ik realistische 3D-tekeningen voor je waar alle eerder genoemde elementen in verwerkt zijn. Alles wordt in verhouding tot in de kleinste details uitgetekend. Zo heb je een plan waarmee jij je droominterieur kan uitvoeren!

Maatwerk
Door middel van maatwerk kan echt elk klein hoekje in je ruimte optimaal benut worden, of kunnen we een mooi meubel ontwerpen dat speciaal gericht is op jouw wensen. Is er maatwerk in het plan verwerkt? Hier krijg je uiteraard ook gedetailleerde tekeningen van. Hoe dit verder in zijn werk gaat lees je hier. De losse ontwerpkosten van een maatwerkmeubel vervallen als deze in een 3D-interieurontwerp verwerkt zitten.

Aan de slag met jouw interieur?
Voor € 875,- heb jij je persoonlijke interieurontwerp in handen!
Zakelijke klant, of (vrijwillige) organisatie? Informeer dan naar de kosten.

Interieurontwerp Deesign Interieurs Woerden Zegveld (2)
Interieurontwerp Deesign Interieurs Woerden Zegveld (3)