Waarom een maatwerk meubel?

Deesign Interieurs maatwerk keuken Zegveld Woerden

‘Het perfecte maatwerk meubel is zowel mooi als praktisch. Door te letten op belijningen, afmetingen en materialen ontstaat er een uniek meubel waar je elke dag weer veel plezier van hebt.’
Wil jij dit ook? Wacht dan niet langer en neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we jouw verwachtingen en mijn mogelijkheden bespreken! 

Deesign Interieurs maatwerk kast Zegveld Woerden (4)

Wat houdt een ontwerp van een maatwerk meubel in?

Plan van eisen
Om een goed beeld van jouw eisen, ideeën en in te richten ruimte te krijgen, kom ik graag bij jou thuis langs voor een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we jouw verwachtingen waaruit een plan van eisen voortkomt. Op basis hiervan kan het ontwerpen van start gaan.

3D ontwerp
Aan de hand van het plan van eisen ga ik aan de slag met een uniek ontwerp die perfect bij jou past. Hierbij let ik op belijningen, materiaal en functionaliteit. Want een maatwerk meubel kan nog zo mooi zijn, maar als het niet functioneel is, gaat het alsnog zijn doel voorbij.  

Maattekeningen
Uiteraard ontvang je zeer gedetailleerde maattekingen waarop alle maten van het meubel te vinden zijn. Ook vind je hierop terug waar bijvoorbeeld lades, deuren, schuifdeuren en/ of kleppen zijn toegepast. Is er verlichting van toepassing, of zijn er bijvoorbeeld kabeldoorvoeren toegepast, dan vind je hier de specificaties ook van terug. 

 

 

kleur en materiaal
Gaan we voor lak, HPL, of melamine? In een gave matte kleur, of een sprekende structuur? Er is keuze genoeg! Aan de hand van je interieurwensen en boeken vol kleurstalen kiezen we een perfecte combinatie van kleur en materiaal. 

Offerte en montage
Deesign Interieurs werkt samen met twee zeer vakkundige meubelmakers die jouw unieke ontwerp kunnen uitvoeren en monteren. Ben je tevreden met het ontwerp, dan wordt door de meubelmaker een rechtstreekse offerte opgesteld. Ga je akkoord, dan gaat de productie van start en wordt het meubel zo snel mogelijk bij je bezorgd/ gemonteerd!

Facturering
Goed om te weten is dat de factuur van het maatwerk meubel zelf door de meubelmaker rechtstreeks aan jou gefactureerd wordt. Dit heeft te maken met het eventueel verlenen van garantie (al gaan we er natuurlijk niet vanuit dat dit nodig is). De kosten voor het ontwerp (€ 375,- ) wordt door Deesign Interieurs aan je berekend. Heb je hier vragen over? Bel of mail mij dan gerust.

 

Wil jij ook een uniek maatwerk meubel?
Voor € 375,- heb jij een persoonlijk maatwerkontwerp in handen!

Maatwerk kast Deesign Interieurs Woerden Zegveld (1)
Maatwerk kast Deesign Interieurs Woerden Zegveld