Mijn naam is Desie Ponsteen – den Braber. Ook wel Dees genoemd. Hier komt dan ook mijn bedrijfsnaam Deesign Interieurs vandaan. 

Samen met mijn man Roy woon ik in het landelijke dorpje Zegveld. Ik heb een enorme passie voor interieurs en vind het geweldig als ik mensen blij kan maken met een nieuw interieur. Dit doe ik door middel van een persoonlijk en eerlijk advies. Ik geloof er namelijk in dat iedereen uniek is en daarom geen interieur hetzelfde kan zijn. 

Na een vakopleiding gevolgd te hebben aan het Hout- en meubileringscollege, mag ik mij gediplomeerd interieurontwerper noemen. Na mijn opleiding heb ik meerdere jaren gewerkt als interieurontwerper in zeer vooruitstrevende en hoogstaande meubelzaken. Hier heb ik het vak pas echt geleerd. Na deze jaren heb ik de knoop doorgehakt, ik ben parttime gaan werken als interieurontwerper in de woonwinkel en ook als zelfstandig interieurontwerper onder de naam Deesign Interieurs. 

Mijn stijl omschrijf ik als modern met een stoer en kleurrijk tintje. Ik begin vaak met een strakke basis en kleed dit aan met passende materialen, accessoires en een prachtig kleurenpalet. 

Ben je benieuwd naar Deesign Interieurs, of heb je een vraag over mijn diensten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. Ik kijk er naar uit!