Kleuradvies gerenoveerde woning in de Meije

In de Meije stond een klein huisje dat gekocht werd door een jong gezin met grote plannen. Er werd een prachtige uitbouw aan het huis gezet en zo ontstond er een fijne gezinswoning. Maar dan moet de sfeer voor de woning nog bepaald worden. Er waren zeker al veel ideeën, maar het plaatje werd maar niet kloppend. Ik werd gevraagd om mee te denken. 

Na een rondje in de woning en gehoord te hebben wat de verdere plannen qua indeling en dergelijke waren, ben ik aan de slag gegaan. Ik heb 3 kleurplannen ontworpen: 1 met blauwtinten, 1 met warme roodtinten en 1 met groentinten. De groentinten vielen het meeste in de smaak en dit is het dan ook geworden. Stiekem had dit kleurpalet ook mijn voorkeur, omdat dit huis volledig omringt is met groen. Buiten wordt zo naar binnen gehaald. 

Door een gaaf opvallend behang van William Morris toe te passen, krijgt het huis gelijk al een hele eigen stempel. De kleuren op de andere wanden brengen contrast aan en komen allemaal terug in het behang. Wederom een woning zonder witte muur en dat maakt het interieur net even wat knusser en spannender.