Interieurontwerp nieuwbouwwoning Zegveld

In een jaar tijd is het ouderlijk huis van deze opdrachtgever gesloopt en hebben zij een prachtige twee-onder-een-kapwoning gerealiseerd. Aan mij de eer om mee te denken met de indeling, het kleurpalet en het lichtplan. 

Deze woning heeft een prachtig uitzicht over de weilanden. Daarom is er behoefte aan een fijne leefkeuken aan de achterzijde van de woning. Een mooie grote eettafel en een gezellige keuken met keukeneiland passen hier natuurlijk perfect bij. De meubelen zijn stoer en robuust en de basis van de woning juist fris en warm. 

Zo is er gekozen voor een ware stijlvolle roodtint op de lange muur die het zitgedeelte met de leefkeuken verbindt. Deze muur geeft je ook gelijk een warm welkom gevoel als je de hal uitstapt. De vloer is een frisse PVC visgraat vloer die niet alleen praktisch is, maar ook een perfecte match is met de vloerverwarming. 

Naast de meubelen die deels nieuw en deels al in bezit waren, worden er ook twee maatwerkkasten gerealiseerd. Een kast in de hal waar wat jassen, schoenen en rommeltjes in kunnen en een kast in de bijkeuken waar ook de wasmachine, droger en een doorgang naar de warmtepomp in verwerkt zitten. 

Ook mocht ik qua begeleiding veel betekenen in dit project. Zo zijn we samen op pad gegaan voor het kiezen van de raamdecoratie en hebben we er samen voor gezorgd dat de trap in de hal perfect bij het PVC past qua kleur en uitstraling. Daarnaast zijn we tijdens de bouw veel in de woning geweest met allerlei kleurstalen om ervoor te zorgen dat alles perfect ging passen. 

Zodra deze woning helemaal ingericht is en de kasten gemonteerd zijn, zal ik de foto’s hier delen.