De Interieurbox iets voor jou?

De interieurbox is een heel fijn en vooral handig hulpmiddel wanneer je graag persoonlijk en gericht interieuradvies wilt, maar ook graag zelf met je interieur aan de slag gaat. 

Aan de hand van de door jou ingevulde vragenlijst, een plattegrond van de in te richten ruimte en een persoonlijk gesprek (videocall of een afspraak bij je thuis), maak ik meerdere sfeerbeelden en 2D-indelingen voor je. Deze stuur ik in de zogenaamde Interieurbox naar je toe. 

Naast de sfeerbeelden en de 2D-indelingen krijg je ook het boekje Deesigntips toegestuurd. Het boekje bevat een stappenplan, zodat je niks vergeet te regelen voor jouw perfecte interieur. Naast het stappenplan zit het  boekje ook vol vele tips, zodat je je interieur echt kan optimaliseren. Denk aan hoe je de ruimte groter of juist intiemer kan laten ogen, maar ook welke eigenschappen bij welke materialen horen.

Na ontvangst van de Interieurbox kan je zelf zonder problemen verder met je interieur.  

Kosten €275,- inclusief BTW en verzending

De Interieurbox samengevat

4x een sfeerbeeld op foam met een duidelijke stijl en sfeer weergegeven door middel van verschillende afbeeldingen​

Een functieveldenplan waarin de ruimte is ingevuld met velden waarin wordt aangegeven waar dit gedeelte voor kan dienen. Bijvoorbeeld eten, relaxen of lezen

Maximaal 4 ingekleurde 2D-indelingen met toelichting waarin de mogelijke meubelen in verhouding tot de ruimte zijn ingetekend *​

Het boekje Deesigntips met hierin een stappenplan en vele tips en tricks waarmee je verder kan met jouw interieur

*In sommige ruimtes zijn er simpelweg geen vier verschillende indelingen mogelijk die esthetisch, maar ook in praktische zin kloppen. 
Mocht dit het geval zijn, dan wordt dit uitgelegd in de toelichting.

Haal deze unieke persoonlijke Interieurbox al binnen twee weken voor € 275,- in huis! 

Bekijk hier meer diensten