Waarom een 3D-interieurontwerp?

Een 3D-interieurontwerp geeft een realistisch beeld van hoe jouw interieur kan gaan worden.  Je ruimte wordt op schaal digitaal ingetekend en ingericht aan de hand van jouw wensen, eisen en persoonlijkheid. Een 3D-interieurontwerp geeft je nieuwe ideeën, zekerheid en je voorkomt onnodige miskopen.

Naast 3D-aanzichten maak ik ook een lichtplan en een shoppinglist voor je. In het lichtplan is alle ingetekende verlichting met de schakelpunten opgenomen. Verlichting wordt namelijk vaak vergeten bij het ontwerp, terwijl verlichting juist heel belangrijk is in een goed interieur. Op de shoppinglist vind je alle ingetekende meubelen met de uitvoering en het merk terug. 

Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat je toch een aanpassing in de tekeningen wilt zien, of dat je een alternatieve optie wilt uitproberen. Dit is uiteraard geen probleem. Bij een 3D-interieurontwerp van Deesign Interieurs zitten altijd twee nabewerkingen bij de prijs inbegrepen. 

Om jouw ruimte, wensen en eisen goed in me op te nemen, kom ik graag vrijblijvend en kosteloos van te voren bij je thuis langs voor een kennismakingsgesprek.

Kosten €375,- inclusief BTW 

Het 3D-interieurontwerp samengevat

Een sfeerbeeld op foam met een duidelijke stijl en sfeer weergegeven door middel van verschillende afbeeldingen

3D-aanzichten van jouw ingerichte ruimte aan de hand van jouw wensen en eisen

Lichtplan gebasseert op het 3D-ontwerp met hierop aangegeven waar welk soort verlichting via welke aansturing is ingetekend.

Een uitgebreide shoppinglist met hierop de ingetekende meubelen in welke uitvoering en waar deze te koop zijn.

losse tekeningen van eventueel maatwerk wat in het 3D-ontwerp is opgenomen.

Voor €375,- heb je een uniek compleet interieurontwerp in handen!

Bekijk hier meer diensten